Voor collega's

Samenwerken met collega's is voor mij en mijn praktijk van essentieel belang. Ik ben overtuigd van de voordelen die samenwerken en het delen van kennis biedt aan mijn patliënten. Binnen onze praktijk zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om samenwerking te verbeteren en intensiveren. 

Ik maak deel uit van diverse netwerken en hecht belang aan interdisciplinair overleg voor optimalisering en afstemming van de zorg.
 

Mijn achtergrond

Ik heb mijn studie geneeskunde en mijn opleiding tot huisarts gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Een deel van mijn studietijd bracht ik door in Engeland, waar ik studeerde aan de Universiteit van Bristol.
Na het beëindigen van mijn opleiding in 1998 werkte ik vijf jaar als waarnemend huisarts in Nederland en Ierland. Vervolgens was ik vijf jaar werkzaam in een gezondheidscentrum in Rotterdam. Gedurende deze periode was ik ook docent Huisartsgeneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2008 heb ik me als huisarts gevestigd in deze praktijk in Delft. 

Naast mijn werk als huisarts ben ik opleidingscoördinator van de Huisartsenpost Delft en ben ik betrokken bij het opleiden van studenten geneeskunde, co-assistenten en SEH-artsen in opleiding.  Ook ben ik enkele jaren bestuurslid geweest van de Huisartsenkring WSD.
 

Ons team

Ons team bestaat uit zeer betrokken en ervaren medewerkers. We werken allemaal vanuit het uitgangspunt dat de patiënt zoveel mogelijk de regie moet blijven houden, als de situatie dit toelaat.
 


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Laatste nieuws

Praktijkbezoek: draag masker bij luchtwegklachten
Lees meer
Kwaliteitskeurmerk voor huisartsen
Lees meer
Handige app: 'moet ik naar de dokter?'
Lees meer

 

Patiënten waarderen ons zo